Välkommen till formhome

Kakel & Klinker för vackra rum sedan 2006

Formhome är ett familjeägt företag som har arbetat med kakel & klinker i över 10 år och vår affärsidé är enkel – vi erbjuder kunskap, service och kvalitetsprodukter. Som en extra service för våra kunder, kan vi nu erbjuda ett stort sortiment av kakel, klinker och mosaik av hög kvalitet. Vi erbjuder en totalentreprenad för ert badrum, men erbjuder också möjligheten att köpa våra produkter som kan användas i alla delar av hemmet. Våra produkter kan köpas i butiken eller via vår samarbetspartner kakelgiganten.se

Vi vet att kakel och klinker är ett fantastiskt material som ger oändliga möjligheter att skapa vackra och hållbara ytor i ditt hem eller utomhus. Sten och klinker är också ett naturligt val för det offentliga rummet och våra produkter är därför ett noga utvalt sortiment för stora och små projekt, ute eller inne, till ditt kök eller den nya conceptrestaurangen.

Formhome erbjuder ett kvalitativt bassortiment av kakel och klinker men också unika exklusiva produkter inom segmenten Natursten, Marmor, Marockanska Cementplattor, Glas- och Kristallmosaiker ifrån hela världen. Vacker handgjord kakel ifrån traditionella små fabriker i Italien, orientaliskt mönstrade golv eller modernt och trendigt, det är ditt val.

– och vårt mål är att alltid ha produkten som inspirerar dig.

 

Integritetspolicy enligt GDPR

Formhome hanterar era personuppgifter enligt de lagar och regler som gäller enligt GDPR. För mer information är ni välkomna att kontakta oss.