Zag 20x20

V20-171 Zag

V20-171 Zag

Zag är en geometriskt mönstrad platta i svart, vitt och grått. En modern och tredimensionell design som ger ett slående golv. Våra egentillverkade cementplattor är av mycket hög kvalitet och med klara, avgränsade färger. De tillverkas på klassiskt marockanskt sätt; mönstret är gjutet med färgpigment och färgen går ca 4 mm ner i plattan. Denna metod ger en platta som behåller sina fina färger och mönster i decennier.

Våra cement plattor är handgjorda och det betyder att det kan förekomma mindre skillnader i färger och i ytan, men det är ju det som är en del av charmen med dessa vackra golv. Vi har funnit en tillverkare som är mycket noggrann och försöker hålla jämna temperaturer vid torkning vilket ger en mer homogen produkt, Det betyder mindre arbete vid läggning, och ett golv som håller ännu längre och passar till den skandinaviska stilen. Dessutom är de förbehandlade med vattenlöslig och kemikaliefri lösning så att de inte är lika känsliga som många andra marockanska cementplattor.

Ger ett vackert golv som bara blir vackrare med åren. Behandlas med impregnering innan fogning. Läs mer om det under rubriken Om Marockanskt Kakel.

 

 

 

PRODUKTINFORMATION
Varumärke Formhome
Artikel nr. V-20-171
Färg Grå
Slitstyrka Hög
Kant Rak
Tål golvärme Ja
Frostsäker Ja
Mått 20x20 cm
Sättyta Golv och vägg
Serie Formhome
Yta Matt
Form Kvadratisk
m² / paket 0.48
Antal / paket 12
Tjocklek 16mm
Användningsområde Inomhus/Utomhus